Aannemers

U weet, als aannemer, als geen ander wat vlot werken op de werf inhoudt. Duidelijke installatie instructies, alle benodigde onderdelen bij elkaar en niet meer kabels dan nodig zorgen er voor dat u snel mooi werk kan afleveren.

Bij Aperi denken wij daar aan, zodat u graag onze producten installeert.

Een vlotte installatie zonder kopzorgen

Het installeren van oproepsystemen in woonzorgcentra mag u geen kopzorgen baren.  Zowel in bestaande centra met een verouderd oproepsysteem als bij nieuwe projecten kan op een eenvoudige manier het Aperi oproepsysteem geïntegreerd worden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de bestaande bekabeling, maar kan ook geopteerd worden om volledig draadloos te werken.  Eenvoudiger kan niet!

U staat er ook niet alleen voor tijdens de installatie van onze oproepsystemen. U kan niet alleen rekenen op duidelijke installatie instructies, maar onze eigen mensen staan voor u paraat. En dat zowel voor bijstand bij de fysieke installatie van de verschillende modules als bij de indienststelling van het oproepsysteem.

Hebt u als aannemer vragen in verband met installatie, technische vereisten of andere zaken, neem dan snel contact op via het contactformulier.