Zorgprofessionals 

Communicatie vormt een belangrijk onderdeel van uw dagtaak. Dankzij een vlotte communicatie tussen u als zorgprofessional en bewoners enerzijds en uzelf en uw collega’s anderzijds kan de werkdruk verlaagd worden en meer tijd vrijgemaakt worden voor wat telt, persoonlijk contact met wie het nodig heeft.

U bent er voor de mensen

U weet als geen ander dat werken in de zorgsector vraagt om toewijding en inzet. U wil als zorgprofessional elke dag opnieuw het beste doen voor uw bewoners en samen met uw collega’s zorgen voor een optimale zorg. Door eigen werkervaring in de zorgsector weten we wat de waarde is van vlotte communicatie en een goed oproepsysteem. Met het Infigo-systeem van Aperi garanderen wij een oproepoplossing dat eenvoudig en intuïtief in gebruik is zodat er maximaal tijd kan vrijgemaakt worden voor menselijke interactie.

Bij Aperi hebben we zowel eenvoudige oproepsystemen als hypergeavanceerde oplossingen die gebruik maken van (bewegings)sensoren en artificiële intelligentie. Zo hebben we voor elke situatie de juiste oplossing. Dankzij een automatische logging van alarmen en zorgacties wordt ook de administratieve kant van uw taak verlicht. Ook op deze manier wordt meer tijd vrij gemaakt voor wat telt.

En hoewel de mogelijkheden met onze oproepsystemen zeer uitgebreid zijn, hoeft het niet nodeloos ingewikkeld te zijn. Intuïtieve bedieningsschermen zonder onnodige extra’s, logische menu’s en menukeuzes en duidelijke schermweergaves maken van onze modules zowel in de bewonerskamers als in de verpleegpost volwaardige partners voor een vlotte communicatie.