FAQ

  • Aperi ondersteunt alle mogelijke oplossingen en manieren om aan dwaaldetectie te doen. Dit kan een lus in de grond zijn of beacons om een zone af te bakenen. Onze dwaalalarmen tonen ook de naam van de bewoner en de locatie van het dwaalalarm. Aperi voorziet knoppen die zowel als persoonlijk alarm en dwaaldetectie samen kunnen gebruikt worden. Apart zijn ze ook verkrijgbaar. De batterijleeftijd van deze knoppen is 2 jaar zodat u niet constant batterijen moet verwisselen.
  • Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar. Klanten met een onderhoudscontract kunnen dus op alle momenten rekenen op onze technische mensen.
  • Absoluut, naast oproepsystemen kunnen we ook helpen met telefonie, (draadloze) netwerken en algemene ICT problemen. Neem zeker contact op met je probleem/vraag.
  • Oude Niko installaties vormen voor ons geen probleem. Door een groot deel van de bekabeling te vervangen of draadloos te werken kunnen we u vlekkeloos voorzien van een moderne oplossing met onze Infigo reeks.
  • Zowel bestaande dwaaldetectie oplossingen als nieuwe systemen zijn altijd vlot integreerbaar met onze Infigo lijn. Dit kan zowel bekabeld als draadloos. Zo bent u als zorgprofessional altijd op de hoogte wanneer er iemand aan het dwalen gaat of waar er iets fout loopt en kan u zo snel ingrijpen. Neem zeker contact op om de mogelijke opties te bespreken.
  • Je bestaande systeem, van Aperi, of van een concurrent, is gemakkelijk te vervangen. De Aperia Infigo lijn is een open en makkelijk te installeren platform. De modules bieden alle flexibiliteit die nodig is om alle oudere oproepsystemen makkelijk te vervangen in een renovatietracject.
1 2